Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa

Šį patiekalą prisimenu iš vaikystės. Dabar šiuo kepiniu nuolat vaišinu savo šeimą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
243 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
28 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 1
Užminkykite tešlą be mielių (galite naudoti ir paruoštą tešlą): sumaišykite kiaušinį, druską, vandenį ir miltus. Minkykite 10 minučių, kol tešla taps elastinga.

Žingsnis 2

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 2
Padalykite tešlą į 2 dalis. Iš kiekvienos dalies rankomis suformuokite dešrelę. Peiliu supjaustykite ją 3 cm storio griežinėliais.

Žingsnis 3

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 3
Iš kiekvieno gabalėlio suformuokite plokščią duoną. Iš abiejų pusių pabarstykite miltais.

Žingsnis 4

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 4
Paruoškite maltą mėsą (pirkau kiaulienos ir jautienos).

Žingsnis 5

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 5
Duoną iškočiokite į apskritimą. Ant vienos pusės užtepkite ploną sluoksnį maltos mėsos.

Žingsnis 6

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 6
Uždenkite kita puse ir peiliu apipjaustykite kraštus, kad jie būtų lygūs. Juos taip pat galite sutvirtinti šakutės dantukais.

Žingsnis 7

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 7
Baigtas cheburek.

Žingsnis 8

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 8
Kepkite įkaitintoje keptuvėje su dideliu kiekiu augalinio aliejaus 5-7 minutes, kol taps auksinės spalvos. Aliejaus turi būti tiek, kad čeburekus būtų galima iškepti taip, tarsi jie būtų kepami.

Žingsnis 9

Čeburekai su kiaulienos ir jautienos malta mėsa Žingsnis 9
Iškeptus čeburekus padėkite ant servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos