Publikavimo data: 2025-08-17
Čeburekai su maltos mėsos mišiniu
Čeburekai su kiauliena ir jautiena.
Žingsnis 1
Į gilų dubenį suberkite cukrų.
Žingsnis 2
Tada įberkite druskos.
Žingsnis 3
Supilkite vandenį (verdantį vandenį).
Žingsnis 4
Įpilkite saulėgrąžų aliejaus.
Žingsnis 5
Supilkite miltus.
Žingsnis 6
Tada viską gerai išmaišykite. Padėkite tešlą į šaldytuvą 1 valandai.
Žingsnis 7
Kol tešla bus šaldytuve, į maltą mėsą įmaišykite pipirų mišinį, kalendrą ir 50 ml vandens.
Žingsnis 8
Išimkite tešlą ir iškočiokite ją.
Žingsnis 9
Suformuokite cheburekus.
Žingsnis 10
Į gilią keptuvę iki pusės įpilkite aliejaus. Įkaitinkite aliejų ir kepkite čeburekus po 10 minučių iš abiejų pusių. Čeburekai paruošti.
Kategorijos