Publikavimo data: 2024-06-15
Čeburekai su moliūgais
Šis receptas man gimė atsitiktinai. Man labai patiko gaminti moliūgą ne tik įprastai su sorų koše ar keptą orkaitėje, bet ir gaminti iš jo antrus patiekalus. Pasirodo, moliūgą galima virti ir nesaldų, o jis labai skanus. Idėja gaminti patiekalą kilo, kai liko nedidelis gabalėlis pitos ir truputis moliūgo. Jis paruošiamas labai greitai, o rezultatu visi liko patenkinti.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Moliūgą sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 2
Viską sumaišykite, suberkite prieskonius, druską, pipirus, išmaišykite ir kepkite keptuvėje, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Iš pitos išpjaukite keptuvės dydžio apskritimus.
Žingsnis 4
Ant pusės apskritimo dėkite įdarą, kraštus patepkite vandeniu, kitą pusę uždenkite įdaru ir pirštais užspauskite kraštus.
Žingsnis 5
Kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus po pusę minutės iš kiekvienos pusės.
Kategorijos