Čeburekai su moliūgais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Čeburekai su moliūgais

Šis receptas man gimė atsitiktinai. Man labai patiko gaminti moliūgą ne tik įprastai su sorų koše ar keptą orkaitėje, bet ir gaminti iš jo antrus patiekalus. Pasirodo, moliūgą galima virti ir nesaldų, o jis labai skanus. Idėja gaminti patiekalą kilo, kai liko nedidelis gabalėlis pitos ir truputis moliūgo. Jis paruošiamas labai greitai, o rezultatu visi liko patenkinti.
Gaminimo laikas
7 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
221 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Čeburekai su moliūgais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite svogūną. Moliūgą sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 2

Čeburekai su moliūgais Žingsnis 2
Viską sumaišykite, suberkite prieskonius, druską, pipirus, išmaišykite ir kepkite keptuvėje, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Čeburekai su moliūgais Žingsnis 3
Iš pitos išpjaukite keptuvės dydžio apskritimus.

Žingsnis 4

Čeburekai su moliūgais Žingsnis 4
Ant pusės apskritimo dėkite įdarą, kraštus patepkite vandeniu, kitą pusę uždenkite įdaru ir pirštais užspauskite kraštus.

Žingsnis 5

Čeburekai su moliūgais Žingsnis 5
Kepkite keptuvėje su trupučiu aliejaus po pusę minutės iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos