Čeburekai su švelnia vištienos malta mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Čeburekai su švelnia vištienos malta mėsa

Labai skanūs ir sultingi čeburekai, rekomenduoju juos gaminti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
302 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (37 bal.)

Žingsnis 1

Čeburekai su švelnia vištienos malta mėsa Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinį, 50 g vandens, žiupsnelį druskos ir miltus. Gerai išmaišykite. Minkykite tešlą 5 minutes ir palikite ją 10 minučių pailsėti. Padalykite tešlą į 8 dalis. Kiekvieną iškočiokite į stačiakampį.

Žingsnis 2

Čeburekai su švelnia vištienos malta mėsa Žingsnis 2
Į vištienos faršą pagal skonį įpilkite pieno ir druskos. Sudėkite maltą mėsą ant tešlos lakšto.

Žingsnis 3

Čeburekai su švelnia vištienos malta mėsa Žingsnis 3
Užspauskite kraštus. Dėkite čeburekus į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite ant silpnos ugnies po 4 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos