Publikavimo data: 2025-08-17
Čeburekai su švelnia vištienos malta mėsa
Labai skanūs ir sultingi čeburekai, rekomenduoju juos gaminti.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite kiaušinį, 50 g vandens, žiupsnelį druskos ir miltus. Gerai išmaišykite. Minkykite tešlą 5 minutes ir palikite ją 10 minučių pailsėti. Padalykite tešlą į 8 dalis. Kiekvieną iškočiokite į stačiakampį.
Žingsnis 2
Į vištienos faršą pagal skonį įpilkite pieno ir druskos. Sudėkite maltą mėsą ant tešlos lakšto.
Žingsnis 3
Užspauskite kraštus. Dėkite čeburekus į įkaitintą keptuvę su aliejumi ir kepkite ant silpnos ugnies po 4 minutes iš kiekvienos pusės.
Kategorijos