Šį receptą pamačiau iš vienos tinklaraštininkės. Juo labiau mano vaikai mėgsta čeburekus, jie juos tiesiog dievina. Vienu metu jie gali suvalgyti 4 gabaliukus. Tokie labai sultingi ir taip lengvai bei greitai pagaminami. Man svarbu, kad būtų greitai ir labai skanu.
Žingsnis 1
Sumaišykite miltus ir druską. Supilkite verdantį vandenį, išmaišykite, įpilkite augalinio aliejaus.
Žingsnis 2
Viską sumaišykite iki vientisos tešlos, kad neliptų prie rankų.
Žingsnis 3
Sudėkite visus recepte nurodytus ingredientus į faršą ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Supjaustykite tešlą gabalėliais, kiekvieną gabalėlį iškočiokite iš eilės.
Žingsnis 5
Ant iškočiotos tešlos dėkite maltos mėsos. Užspauskite tešlos kraštus ir dėkite ant aliejumi pateptos keptuvės.
Žingsnis 6
Kepkite po 5 minutes iš kiekvienos pusės, kol taps auksinės spalvos.