Publikavimo data: 2025-08-20
Čeburekai yra sultingi
Mėsingi, traškūs, su sultimis viduje - visi žino unikalų čeburekų skonį. Šis patiekalas - ne tiems, kurie saugo savo figūrą.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Sumaišykite jį su malta mėsa, įberkite prieskonių. Į faršą įpilkite pusę stiklinės šalto vandens.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą į didelio kiaušinio dydžio ir formos gabalėlius. Kiekvieną tešlos gabalėlį iškočiokite kočėlu į plonus 15-20 cm skersmens pyragėlius.
Žingsnis 3
Plonu sluoksniu tolygiai paskirstykite įdarą ant vienos duonos pusės. Kitą duonos riekelės pusę uždenkite įdaru ir tvirtai suspauskite tešlą.
Žingsnis 4
Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Sudėkite čeburekus į aliejų ir kepkite iš abiejų pusių 5-7 minutes.
Kategorijos