Česnakinis padažas su krapais ir petražolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-22

Česnakinis padažas su krapais ir petražolėmis

Česnakinis padažas puikiai tinka prie bet kokio patiekalo ar užkandžio. Pirmą kartą šis padažas atsitiktinai buvo sukurtas Prancūzijoje ir buvo pamėgtas visose šalyse. Ypač jį pamėgo Italijoje, jo pradėta dėti į picas ir jis tapo mėgstamas visame pasaulyje.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
377 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
38 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 3/5
Reitingas: 3.8/5 (10 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Česnakinis padažas su krapais ir petražolėmis Žingsnis 1
Paimkite nedidelį indelį ir sumaišykite jame majonezą bei grietinę. Paimkite prieš tai nuplautas ir nusausintas žoleles ir labai smulkiai jas supjaustykite. Po to sudėkite jas į indą.

Žingsnis 2

Česnakinis padažas su krapais ir petražolėmis Žingsnis 2
Česnaką išspauskite per česnakų presą į indą su majonezu, grietine ir žolelėmis. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, įberkite itališkų žolelių ir viską labai gerai išmaišykite. Palikite padažą 20 min. pastovėti ir galite patiekti.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos