Publikavimo data: 2024-10-22
Česnakinis padažas su krapais ir petražolėmis
Česnakinis padažas puikiai tinka prie bet kokio patiekalo ar užkandžio. Pirmą kartą šis padažas atsitiktinai buvo sukurtas Prancūzijoje ir buvo pamėgtas visose šalyse. Ypač jį pamėgo Italijoje, jo pradėta dėti į picas ir jis tapo mėgstamas visame pasaulyje.
Žingsnis 1
Paimkite nedidelį indelį ir sumaišykite jame majonezą bei grietinę. Paimkite prieš tai nuplautas ir nusausintas žoleles ir labai smulkiai jas supjaustykite. Po to sudėkite jas į indą.
Žingsnis 2
Česnaką išspauskite per česnakų presą į indą su majonezu, grietine ir žolelėmis. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite pipirais, įberkite itališkų žolelių ir viską labai gerai išmaišykite. Palikite padažą 20 min. pastovėti ir galite patiekti.
Kategorijos