Česnakų padažas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Česnakų padažas

Naudodami šį receptą galite gauti natūralų, skanų padažą be nereikalingų priedų, nes jo pagrindą sudaro česnakas ir grietinė. Jį galite naudoti su įvairiais garnyrais. Jo ypatybė ta, kad jis yra itin česnakinis, jį ruošiant naudojami ir įprasti česnakai, ir džiovinti malti česnakai. Uraluose šis padažas vadinamas "makaška". Jis valgomas su keptomis bulvėmis arba koldūnais.
Gaminimo laikas
7 min.
Laikas virtuvėje
7 min.
Kalorijos
194 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.96/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Česnakų padažas Žingsnis 1
Česnaką sutrinkite peiliu ir smulkiai supjaustykite. Galite tai padaryti česnakų spaudikliu.

Žingsnis 2

Česnakų padažas Žingsnis 2
Česnaką sumaišykite su grietine. Įpilkite acto.

Žingsnis 3

Česnakų padažas Žingsnis 3
Įberkite druskos, maltų pipirų ir džiovintų česnakų. Viską gerai išmaišykite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Padažai ir marinatai, česnakų padažai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, daržovių padažai, receptų knyga, česnakų sezonas, žalumynų sezonas, daržovių padažai

Kategorijos