Publikavimo data: 2025-08-19
Česnakų padažas
Naudodami šį receptą galite gauti natūralų, skanų padažą be nereikalingų priedų, nes jo pagrindą sudaro česnakas ir grietinė. Jį galite naudoti su įvairiais garnyrais. Jo ypatybė ta, kad jis yra itin česnakinis, jį ruošiant naudojami ir įprasti česnakai, ir džiovinti malti česnakai. Uraluose šis padažas vadinamas "makaška". Jis valgomas su keptomis bulvėmis arba koldūnais.
Žingsnis 1
Česnaką sutrinkite peiliu ir smulkiai supjaustykite. Galite tai padaryti česnakų spaudikliu.
Žingsnis 2
Česnaką sumaišykite su grietine. Įpilkite acto.
Žingsnis 3
Įberkite druskos, maltų pipirų ir džiovintų česnakų. Viską gerai išmaišykite.
Kategorijos