Publikavimo data: 2024-02-04
Cezario padažas receptas
Karalių daro svita, o Cezario salotos turi pavyzdinį padažą, kurio receptą galite drąsiai įsidėti į savo rankas, kai tik sumąstysite gaminti šį garsųjį amerikietišką patiekalą. Paimkite vištos kiaušinį, citrinos sultis, alyvuogių aliejų, Vusterio padažą, Dižono garstyčias ir aromatingiausią padažo ingredientą - konservuotus ančiuvius - ir pasigaminkite padažą kaip restorane.
Žingsnis 1
Išspauskite citrinos sultis, nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką. Susmulkinkite ančiuvius.
Žingsnis 2
Kiaušinį ir garstyčias sumaišykite trintuvu. Sumažinkite greitį, plona srovele supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite. Prieš ruošdami padažą naudokite šviežią kiaušinį ir gerai jį nuplaukite muilu ir šiltu vandeniu.
Žingsnis 3
Sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir maišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Palikite padažą 10 minučių šaldytuve, tada juo užpilkite salotas ir patiekite.
Kategorijos