Cezario padažas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Cezario padažas receptas

Karalių daro svita, o Cezario salotos turi pavyzdinį padažą, kurio receptą galite drąsiai įsidėti į savo rankas, kai tik sumąstysite gaminti šį garsųjį amerikietišką patiekalą. Paimkite vištos kiaušinį, citrinos sultis, alyvuogių aliejų, Vusterio padažą, Dižono garstyčias ir aromatingiausią padažo ingredientą - konservuotus ančiuvius - ir pasigaminkite padažą kaip restorane.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
415 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
42 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Garstyčios, Maisto priedai, Žuvis, Kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario padažas receptas Žingsnis 1
Išspauskite citrinos sultis, nulupkite ir smulkiai supjaustykite česnaką. Susmulkinkite ančiuvius.

Žingsnis 2

Cezario padažas receptas Žingsnis 2
Kiaušinį ir garstyčias sumaišykite trintuvu. Sumažinkite greitį, plona srovele supilkite alyvuogių aliejų ir gerai išmaišykite. Prieš ruošdami padažą naudokite šviežią kiaušinį ir gerai jį nuplaukite muilu ir šiltu vandeniu.

Žingsnis 3

Cezario padažas receptas Žingsnis 3
Sudėkite likusias sudedamąsias dalis ir maišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Cezario padažas receptas Žingsnis 4
Palikite padažą 10 minučių šaldytuve, tada juo užpilkite salotas ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos