Publikavimo data: 2024-06-08
Cezario padažas su jogurtu.
Cezario padažas buvo išrastas to paties pavadinimo salotoms, pagamintoms JAV prohibicijos laikotarpiu. Pats pavadinimas buvo suteiktas viešbučio ir restorano "Caesar's Place" įkūrėjo Cezario Kardinio garbei. Dabar išrasta daugybė padažo interpretacijų, nes klasikinę versiją gana sunku paruošti. Cezario padažas su jogurtu yra vienas iš paprastų, mažai kaloringų ir sveikų garsiojo padažo variantų.
Žingsnis 1
Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Jogurtą, citrinos sultis, garstyčias, Dižono garstyčias, raudonėlius ir džiovintus bazilikus, maltus juoduosius pipirus ir papriką sumaišykite tinkamame inde. Sumaišykite panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Nuolat plakdami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų į mišinį. Tada sudėkite ančiuvių gabalėlius ir kruopščiai išmaišykite rankomis. Padažą 30 minučių atšaldykite šaldytuve.
Kategorijos