Cezario padažas su jogurtu. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Cezario padažas su jogurtu.

Cezario padažas buvo išrastas to paties pavadinimo salotoms, pagamintoms JAV prohibicijos laikotarpiu. Pats pavadinimas buvo suteiktas viešbučio ir restorano "Caesar's Place" įkūrėjo Cezario Kardinio garbei. Dabar išrasta daugybė padažo interpretacijų, nes klasikinę versiją gana sunku paruošti. Cezario padažas su jogurtu yra vienas iš paprastų, mažai kaloringų ir sveikų garsiojo padažo variantų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
94 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.97/5 (32 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario padažas su jogurtu. Žingsnis 1
Sumaišykite padažui skirtus ingredientus. Jogurtą, citrinos sultis, garstyčias, Dižono garstyčias, raudonėlius ir džiovintus bazilikus, maltus juoduosius pipirus ir papriką sumaišykite tinkamame inde. Sumaišykite panardinamuoju maišytuvu.

Žingsnis 2

Cezario padažas su jogurtu. Žingsnis 2
Paruoškite padažą. Nuolat plakdami plona srovele supilkite alyvuogių aliejų į mišinį. Tada sudėkite ančiuvių gabalėlius ir kruopščiai išmaišykite rankomis. Padažą 30 minučių atšaldykite šaldytuve.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos