Cezario salotų padažas su krevetėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Cezario salotų padažas su krevetėmis

Cezario salotos su krevetėmis arba vištiena neįtikėtinai išpopuliarėjo dėl sultingų salotų, traškių džiūvėsėlių ir specialaus padažo. Paruošti Cezario salotų su krevetėmis padažą paprasta. Klasikinis jo receptas panašus į naminio majonezo. Jis ruošiamas pridėjus ančiuvių, kurie prilygsta aštriam ir sūriam prieskoniui, nes neturi būdingo žuvies kvapo. Padažui geriau vartoti ne aštrius garstyčių variantus: puikiai tinka Dižono garstyčios arba švelnaus skonio geltonosios garstyčios.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
479 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
50 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Garstyčios, žuvis, kiaušinis.
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario salotų padažas su krevetėmis Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį ir įpilkite garstyčių. Mišinį plakite mikseriu didžiausiu greičiu ir vis dar plakant plona srovele supilkite aliejų.

Žingsnis 2

Cezario salotų padažas su krevetėmis Žingsnis 2
Susmulkinkite likusius ingredientus ir sumaišykite produktus. Ančiuvius suplakite trintuvu kartu su česnaku. Į ančiuvius įmaišykite garstyčių mišinį ir supilkite citrinos sultis. Vėl suplakite, išmaišydami padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos