Cezario salotų padažas. receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Cezario salotų padažas. receptas

Daugelis žmonių mano, kad viena garsiausių pasaulyje salotų buvo pavadinta Gajaus Julijaus Cezario garbei. Tačiau taip nėra. Šiuo atveju visi laurai priklauso kitam asmeniui - virtuvės šefui Cezariui Kardiniui. Šis patiekalas bus klasikinis tik tada, jei pagaminsite tinkamą Cezario salotų padažą - o mes turime puikų jo receptą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
620 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
64 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, maisto priedai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cezario salotų padažas. receptas Žingsnis 1
Nulupkite česnaką, atskirkite trynius nuo baltymų ir smulkiai sutarkuokite sūrį. Susmulkinkite ančiuvius.

Žingsnis 2

Cezario salotų padažas. receptas Žingsnis 2
Išplakite garstyčias su tryniais, druska ir citrinos sultimis.Jei norite vientisesnės konsistencijos, naudokite panardinamąjį maišytuvą.

Žingsnis 3

Cezario salotų padažas. receptas Žingsnis 3
Į majonezą po lašelį įpilkite alyvuogių aliejaus ir įmaišykite mišinį. Suberkite pipirus, Vusterio padažą, smulkintą ančiuvių filė, smulkintą česnaką ir tarkuotą parmezaną.

Žingsnis 4

Cezario salotų padažas. receptas Žingsnis 4
Suplakite iki vientisos masės ir padažu užpilkite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos