Cezario salotų padažas. receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Cezario salotų padažas. receptas

Daugelis žmonių mano, kad viena garsiausių pasaulyje salotų buvo pavadinta Gajaus Julijaus Cezario garbei. Tačiau taip nėra. Šiuo atveju visi laurai priklauso kitam asmeniui - virtuvės šefui Cezariui Kardiniui. Šis patiekalas bus klasikinis tik tada, jei pagaminsite tinkamą Cezario salotų padažą - o mes turime puikų jo receptą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
620 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
64 g
Angliavandeniai
2 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, garstyčios, maisto priedai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.11/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Cezario salotų padažas. receptas Žingsnis 1
Nulupkite česnaką, atskirkite trynius nuo baltymų ir smulkiai sutarkuokite sūrį. Susmulkinkite ančiuvius.

Žingsnis 2

Cezario salotų padažas. receptas Žingsnis 2
Išplakite garstyčias su tryniais, druska ir citrinos sultimis.Jei norite vientisesnės konsistencijos, naudokite panardinamąjį maišytuvą.

Žingsnis 3

Cezario salotų padažas. receptas Žingsnis 3
Į majonezą po lašelį įpilkite alyvuogių aliejaus ir įmaišykite mišinį. Suberkite pipirus, Vusterio padažą, smulkintą ančiuvių filė, smulkintą česnaką ir tarkuotą parmezaną.

Žingsnis 4

Cezario salotų padažas. receptas Žingsnis 4
Suplakite iki vientisos masės ir padažu užpilkite salotas.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
receptų knyga, Cezario salotų padažas, jūsų receptai, per 15 minučių, yra bendrų alergenų., paprastai, padažai ir marinatai

Kategorijos