Publikavimo data: 2024-02-04
Cezario salotų padažas. receptas
Daugelis žmonių mano, kad viena garsiausių pasaulyje salotų buvo pavadinta Gajaus Julijaus Cezario garbei. Tačiau taip nėra. Šiuo atveju visi laurai priklauso kitam asmeniui - virtuvės šefui Cezariui Kardiniui. Šis patiekalas bus klasikinis tik tada, jei pagaminsite tinkamą Cezario salotų padažą - o mes turime puikų jo receptą.
Žingsnis 1
Nulupkite česnaką, atskirkite trynius nuo baltymų ir smulkiai sutarkuokite sūrį. Susmulkinkite ančiuvius.
Žingsnis 2
Išplakite garstyčias su tryniais, druska ir citrinos sultimis.Jei norite vientisesnės konsistencijos, naudokite panardinamąjį maišytuvą.
Žingsnis 3
Į majonezą po lašelį įpilkite alyvuogių aliejaus ir įmaišykite mišinį. Suberkite pipirus, Vusterio padažą, smulkintą ančiuvių filė, smulkintą česnaką ir tarkuotą parmezaną.
Žingsnis 4
Suplakite iki vientisos masės ir padažu užpilkite salotas.
Kategorijos