Vištienos sūrio mėsainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vištienos sūrio mėsainiai

Labai gerai pažįstamas ir žinomas patiekalas nepaliks abejingų. Sultingas įdaras, traški plutelė ir puikus skonis neleis praeiti pro šalį. Tačiau jei grįžtume į praeitį, čeburekai buvo įdaryti daržovėmis. Šiais laikais retai kada galima rasti šių sultingų pyragaičių be mėsos įdaro.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)

Žingsnis 1

Vištienos sūrio mėsainiai Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, išspauskite česnaką ir kartu su prieskoniais sudėkite į maltą mėsą. Suminkykite maltą mėsą.

Žingsnis 2

Vištienos sūrio mėsainiai Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į dešrą ir supjaustykite gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą. Ant vienos pusės dėkite maltos mėsos, uždenkite kita puse ir kraštus užspauskite šakute.

Žingsnis 3

Vištienos sūrio mėsainiai Žingsnis 3
Sudėkite čeburekus į gerai įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos