Publikavimo data: 2024-05-25
Vištienos sūrio mėsainiai
Labai gerai pažįstamas ir žinomas patiekalas nepaliks abejingų. Sultingas įdaras, traški plutelė ir puikus skonis neleis praeiti pro šalį. Tačiau jei grįžtume į praeitį, čeburekai buvo įdaryti daržovėmis. Šiais laikais retai kada galima rasti šių sultingų pyragaičių be mėsos įdaro.
Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, išspauskite česnaką ir kartu su prieskoniais sudėkite į maltą mėsą. Suminkykite maltą mėsą.
Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į dešrą ir supjaustykite gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą. Ant vienos pusės dėkite maltos mėsos, uždenkite kita puse ir kraštus užspauskite šakute.
Žingsnis 3
Sudėkite čeburekus į gerai įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes.
Kategorijos