Vištienos sūrio mėsainiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Vištienos sūrio mėsainiai

Labai gerai pažįstamas ir žinomas patiekalas nepaliks abejingų. Sultingas įdaras, traški plutelė ir puikus skonis neleis praeiti pro šalį. Tačiau jei grįžtume į praeitį, čeburekai buvo įdaryti daržovėmis. Šiais laikais retai kada galima rasti šių sultingų pyragaičių be mėsos įdaro.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
165 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.23/5 (22 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vištienos sūrio mėsainiai Žingsnis 1
Susmulkinkite svogūną, išspauskite česnaką ir kartu su prieskoniais sudėkite į maltą mėsą. Suminkykite maltą mėsą.

Žingsnis 2

Vištienos sūrio mėsainiai Žingsnis 2
Tešlą iškočiokite į dešrą ir supjaustykite gabalėliais. Kiekvieną gabalėlį iškočiokite į apskritimą. Ant vienos pusės dėkite maltos mėsos, uždenkite kita puse ir kraštus užspauskite šakute.

Žingsnis 3

Vištienos sūrio mėsainiai Žingsnis 3
Sudėkite čeburekus į gerai įkaitintą keptuvę ir kepkite iš abiejų pusių po 3 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos