Publikavimo data: 2025-08-18
Chebureks ant karšto vandens ir degtinės
Tešla gaminama ant karšto, bet ne verdančio vandens, į kurį įpilama degtinės.
Žingsnis 1
Įdarui paruoškite maltos vištienos ir kiaulienos maltinukus su svogūnais, puse šaukšto druskos ir mėgstamais prieskoniais.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: į karštą vandenį įpilkite degtinės, kiaušinį, pusę šaukšto druskos ir 6 šaukštus augalinio aliejaus.
Žingsnis 3
Palaipsniui įmaišykite miltus, persijodami juos palaipsniui.
Žingsnis 4
Gautą tešlą, uždengtą rankšluosčiu, palikite pastovėti 40 minučių.
Žingsnis 5
Likusią tešlą padalykite į rutuliukus.
Žingsnis 6
Iškočiokite rutuliukus ir sudėkite į juos maltą mėsą.
Žingsnis 7
Gautus pusgaminius kepkite keptuvėje ant silpnos ugnies.
Kategorijos