Chebureks ant karšto vandens ir degtinės pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Chebureks ant karšto vandens ir degtinės

Tešla gaminama ant karšto, bet ne verdančio vandens, į kurį įpilama degtinės.
Gaminimo laikas
90 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
297 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.22/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Chebureks ant karšto vandens ir degtinės Žingsnis 1
Įdarui paruoškite maltos vištienos ir kiaulienos maltinukus su svogūnais, puse šaukšto druskos ir mėgstamais prieskoniais.

Žingsnis 2

Chebureks ant karšto vandens ir degtinės Žingsnis 2
Paruoškite tešlą: į karštą vandenį įpilkite degtinės, kiaušinį, pusę šaukšto druskos ir 6 šaukštus augalinio aliejaus.

Žingsnis 3

Chebureks ant karšto vandens ir degtinės Žingsnis 3
Palaipsniui įmaišykite miltus, persijodami juos palaipsniui.

Žingsnis 4

Chebureks ant karšto vandens ir degtinės Žingsnis 4
Gautą tešlą, uždengtą rankšluosčiu, palikite pastovėti 40 minučių.

Žingsnis 5

Chebureks ant karšto vandens ir degtinės Žingsnis 5
Likusią tešlą padalykite į rutuliukus.

Žingsnis 6

Chebureks ant karšto vandens ir degtinės Žingsnis 6
Iškočiokite rutuliukus ir sudėkite į juos maltą mėsą.

Žingsnis 7

Chebureks ant karšto vandens ir degtinės Žingsnis 7
Gautus pusgaminius kepkite keptuvėje ant silpnos ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos