Chebureks ant kreminės tešlos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Chebureks ant kreminės tešlos

Pagal šį receptą mano teta gamina čeburekus. Manau, kad choux tešla yra geriausias variantas čeburekams gaminti, nes tešla yra labai elastinga ir minkšta. Paruošti čeburekai būna labai švelnūs.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
8 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Chebureks ant kreminės tešlos Žingsnis 1
Ištirpinkite sviestą, išplakite su kiaušiniu.

Žingsnis 2

Chebureks ant kreminės tešlos Žingsnis 2
Į persijotus miltus suberkite druską, įpilkite stiklinę verdančio vandens ir greitai išmaišykite. Tuoj pat sudėkite sviestą ir kiaušinį.

Žingsnis 3

Chebureks ant kreminės tešlos Žingsnis 3
Užminkykite tešlą, uždenkite audiniu ir palikite apie 20 minučių, kad išbrinktų.

Žingsnis 4

Chebureks ant kreminės tešlos Žingsnis 4
Mėsą ir svogūnus sumalkite mėsmale, pagal skonį įberkite druskos ir pipirų. Kad mėsa būtų sultingesnė, galite į ją įpilti šiek tiek daugiau ledinio vandens.

Žingsnis 5

Chebureks ant kreminės tešlos Žingsnis 5
Atpjaukite nedidelį gabalėlį tešlos ir plonai iškočiokite. Ant vienos tešlos pusės dėkite šaukštą įdaro.

Žingsnis 6

Chebureks ant kreminės tešlos Žingsnis 6
Uždenkite kita tešlos puse ir kruopščiai užspauskite kraštus.

Žingsnis 7

Chebureks ant kreminės tešlos Žingsnis 7
Keptuvėje įkaitinkite saulėgrąžų aliejų ir apkepkite čeburekus iš abiejų pusių, kol paruduos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos