Publikavimo data: 2025-08-20
Chebureks apie mineralinį vandenį "Fine crunch"
Tai puikus traškių čeburekų receptas. Tešlą labai lengva paruošti, su ja malonu dirbti.
Žingsnis 1
Supilkite mineralinį vandenį į dubenį ir įberkite 0,5 arbatinio šaukštelio druskos. Gerai išmaišykite druską.
Žingsnis 2
Suberkite persijotus miltus.
Žingsnis 3
Užminkykite elastingą tešlą. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite 30 minučių.
Žingsnis 4
Paruoškite faršą. Į maltą mėsą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų, taip pat mėsmale susuktų svogūnų. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Padalykite tešlą į lygias dalis. Man gavosi 10 kamuoliukų.
Žingsnis 6
Tešlos rutuliuką iškočiokite 2-3 mm storio sluoksniu.
Žingsnis 7
Ant vienos tešlos pusės plonu sluoksniu dėkite mėsos įdarą.
Žingsnis 8
Antrąja tešlos puse uždenkite įdarą. Kraštus gerai suspauskite šakute.
Žingsnis 9
Kepkite čeburekus įkaitintame aliejuje po 5-7 minutes iš kiekvienos pusės.
Žingsnis 10
Paruoštus čeburekus sudėkite ant pergamentinio popieriaus, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Kategorijos