Chebureks "Pasninko laikotarpiui" pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Chebureks "Pasninko laikotarpiui"

Puikus pasirinkimas gavėnios stalui. Tešlos ir įdaro sudėtyje nėra gyvulinių riebalų.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
184 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.08/5 (26 bal.)

Žingsnis 1

Chebureks "Pasninko laikotarpiui" Žingsnis 1
Iš vandens, miltų ir druskos išminkykite tešlą, panašią į koldūnų. Palikite ją po maistine plėvele 30 minučių.

Žingsnis 2

Chebureks "Pasninko laikotarpiui" Žingsnis 2
Paruoškite likusį maistą. Išvirkite bulves. Nuplaukite, nulupkite ir susmulkinkite svogūną.

Žingsnis 3

Chebureks "Pasninko laikotarpiui" Žingsnis 3
Karštas bulves sutrinkite trintuvu. Agurkus sutarkuokite stambia tarka.

Žingsnis 4

Chebureks "Pasninko laikotarpiui" Žingsnis 4
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir agurkus.

Žingsnis 5

Chebureks "Pasninko laikotarpiui" Žingsnis 5
Plonai iškočiokite tešlą. Iš svogūnų, agurkų ir bulvių padarykite įdarą. Formuokite čeburekus, kraštus suspausdami šakute.

Žingsnis 6

Chebureks "Pasninko laikotarpiui" Žingsnis 6
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos