Publikavimo data: 2025-08-18
Chebureks "Pasninko laikotarpiui"
Puikus pasirinkimas gavėnios stalui. Tešlos ir įdaro sudėtyje nėra gyvulinių riebalų.
Žingsnis 1
Iš vandens, miltų ir druskos išminkykite tešlą, panašią į koldūnų. Palikite ją po maistine plėvele 30 minučių.
Žingsnis 2
Paruoškite likusį maistą. Išvirkite bulves. Nuplaukite, nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
Žingsnis 3
Karštas bulves sutrinkite trintuvu. Agurkus sutarkuokite stambia tarka.
Žingsnis 4
Keptuvėje pakepinkite svogūnus ir agurkus.
Žingsnis 5
Plonai iškočiokite tešlą. Iš svogūnų, agurkų ir bulvių padarykite įdarą. Formuokite čeburekus, kraštus suspausdami šakute.
Žingsnis 6
Kepkite įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių.
Kategorijos