Publikavimo data: 2024-05-26
Chebureks su sūriu
Čeburekai - populiarus rusiškas gatvės maisto patiekalas su maltos mėsos įdaru, kuris parduodamas beveik visur: valgyklose, geležinkelio stotyse, gatvės prekystaliuose ir net nacionalinės virtuvės įstaigose. Čeburekų lengva nusipirkti, tačiau sveikiau juos pasigaminti namuose, ir tai visai nesudėtinga, ką jums įrodysime pateikdami šiandienos čeburekų su sūrio įdaru receptą.
Žingsnis 1
Į miltus, druską ir cukrų supilkite vandenį ir margariną, suminkykite minkštą elastingą tešlą, iškočiokite į rutulį ir uždengę maistine plėvele palaikykite 10 minučių kambario temperatūroje.
Žingsnis 2
Padalykite tešlą į lygias dalis ir iškočiokite jas į apskritimą. Ant vienos apskritimo pusės dėkite sūrio, uždenkite kita puse ir suriškite galus šakute. Kepkite čeburekus įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Kai jie iškeps, sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.
Kategorijos