Chebureks su sūriu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Chebureks su sūriu

Čeburekai - populiarus rusiškas gatvės maisto patiekalas su maltos mėsos įdaru, kuris parduodamas beveik visur: valgyklose, geležinkelio stotyse, gatvės prekystaliuose ir net nacionalinės virtuvės įstaigose. Čeburekų lengva nusipirkti, tačiau sveikiau juos pasigaminti namuose, ir tai visai nesudėtinga, ką jums įrodysime pateikdami šiandienos čeburekų su sūrio įdaru receptą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
387 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Chebureks su sūriu Žingsnis 1
Į miltus, druską ir cukrų supilkite vandenį ir margariną, suminkykite minkštą elastingą tešlą, iškočiokite į rutulį ir uždengę maistine plėvele palaikykite 10 minučių kambario temperatūroje.

Žingsnis 2

Chebureks su sūriu Žingsnis 2
Padalykite tešlą į lygias dalis ir iškočiokite jas į apskritimą. Ant vienos apskritimo pusės dėkite sūrio, uždenkite kita puse ir suriškite galus šakute. Kepkite čeburekus įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi. Kai jie iškeps, sudėkite juos ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos