Chebureks yra traškūs išorėje ir sultingi viduje. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Chebureks yra traškūs išorėje ir sultingi viduje.

Greitai paruošiamas, sultingas vidus ir traški tešla.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
218 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.91/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Chebureks yra traškūs išorėje ir sultingi viduje. Žingsnis 1
Į dubenį įmuškite vieną kiaušinį, įberkite pusę arbatinio šaukštelio druskos ir šaukštą saulėgrąžų aliejaus ir suplakite.

Žingsnis 2

Chebureks yra traškūs išorėje ir sultingi viduje. Žingsnis 2
Suberkite pusę miltų, išmaišykite ir supilkite verdantį vandenį. Išmaišykite ir suberkite likusius miltus. Išmaišykite šaukštu. Kai tešla šiek tiek atvės, išminkykite ir padalykite į dvi ar tris dalis. Dėkite į šaldytuvą 15 minučių.

Žingsnis 3

Chebureks yra traškūs išorėje ir sultingi viduje. Žingsnis 3
Faršą sudėkite į dubenį, suberkite smulkiai supjaustytą svogūną, pusę šaukšto druskos ir 50 ml vandens. Įdarą išmaišykite. Išimkite tešlą iš šaldytuvo, suformuokite dešreles ir supjaustykite į 5-8 dalis.

Žingsnis 4

Chebureks yra traškūs išorėje ir sultingi viduje. Žingsnis 4
Iškočiokite gabalėlį ir į vieną iš pusių sudėkite įdarą. Užtepkite ant cheburek.

Žingsnis 5

Chebureks yra traškūs išorėje ir sultingi viduje. Žingsnis 5
Pirštais suspauskite čebureko kraštus ir užspauskite šakute. Į įkaitintą keptuvę dėkite po du čeburekus ir kepkite iš abiejų pusių po 1,5 min. arba kol taps auksinės spalvos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
jautienos patiekalai, konditerijos gaminiai, sluoksniuotos tešlos gaminiai, paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, chebureks, Naujųjų metų išvakarių šventė, namų receptai, receptų knyga, kiaulienos vakarienė, jautienos vakarienė, Čeburekai su mėsa

Kategorijos