Publikavimo data: 2024-06-16
Ciabatta su Caprese ir burrata sūriu
Gardūs ir nepaprastai skanūs sumuštiniai "ciabatta" yra tikra itališkos virtuvės klasika. Į tokius sumuštinius galima dėti įvairius įdarus - nuo virtų kiaušinių ir prosciutto iki ištisų salotų ant ciabatta. Vienas iš tokio patiekalo pavyzdžių - ciabatta su "Caprese" su burrata sūriu.
Žingsnis 1
Perpjaukite ciabatta paplotėlį išilgai ir aptepkite jį pesto padažu. Padėkite ciabatta ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite 10 minučių 190 ℃ temperatūroje.
Žingsnis 2
Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau ir sumaišykite giliame dubenyje su alyvuogių aliejumi, trintu česnaku, žemės riešutų pasta, balzaminiu actu ir raudonėliais. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų ir palikite šiek tiek pastovėti.
Žingsnis 3
Tolygiai paskirstykite burratos rutuliukus ant ciabattos. Ant viršaus išdėliokite marinuotus pomidorus ir baziliko šakeles. Jei reikia, lengvai pabarstykite jūros druska.
Kategorijos