Publikavimo data: 2025-08-18
Cinamono pyragas
Cinamoninis Kobleras yra labai skanus ir aromatingas patiekalas, kurį sudaro apetitą žadinantis įdaras ir pikantiškas pabarstymas, suteikiantis malonų pikantišką poskonį. Desertui naudojami persikai, kurie padeda subalansuoti skonį ir suteikia saldžių vaisių natų. Desertas būna švelnus, maistingas ir aromatingas. Šį patiekalą rekomenduojama patiekti su vaniliniais ledais, tačiau juos galima pakeisti plakta grietinėle.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Į didelį dubenį suberkite miltus, dviejų rūšių cukrų, cinamoną ir druską pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite ingredientus. Tada į mišinį sudėkite persikus ir dar kartą išmaišykite. Dubenyje sumaišykite kukurūzų krakmolą, vandenį ir citrinos sultis, tada supilkite į įdarą. Kepimo formą ištepkite trupučiu sviesto ir supilkite į ją paruoštą persikų įdarą.
Žingsnis 2
Paruoškite pabarstukus. Visus sausus ingredientus supilkite į gilų dubenį. Į tą patį dubenį sudėkite sviesto gabalėlius. Mišinį sumaišykite rankomis, kad jis taptų trupininis.
Žingsnis 3
Paruoškite pyragą. Įkaitinkite orkaitę iki 230 laipsnių pagal Celsijų. Tada į formą su įdaru suberkite pusę paruoštų pabarstukų. Po to įdėkite desertą į įkaitintą orkaitę ir sumažinkite temperatūrą iki 180 laipsnių. Pyragą kepkite apie 30 minučių. Tada į jį įberkite likusių pabarstukų, sumažinkite temperatūrą iki 160 laipsnių ir palikite desertą orkaitėje dar 45 minutėms.
Kategorijos