Publikavimo data: 2024-06-23
Cinamono skrebučiai
Cinamono skrebučiai - prancūziškas patiekalas, kurį sudaro skrudintos duonos riekelės, iš anksto pamirkytos pieno ir kiaušinių mišinyje. Juos galima kepti keptuvėje arba orkaitėje. Skirtingose šalyse yra savų skrebučių receptų ir pavadinimų. Pavyzdžiui, Austrijoje jie vadinami pafese arba pofese, Olandijoje - gewonnen brood, JAV - french toast. Būdų, kaip ir pavadinimų, yra daugybė. Pavyzdžiui, su karamelizuotais obuoliais.
Žingsnis 1
Paruoškite kremo pagrindą. Sumaišykite grietinėlę su kiaušiniais ir šiek tiek suplakite, tada įmaišykite pusę cukraus ir cinamono. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite obuolius ir duoną. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite į jį obuolius ir likusį cinamono cukrų, šiek tiek pasilikdami kepimui. Kruopščiai išmaišykite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 7-10 minučių. Bagetės griežinėlius 30-40 sekundžių pamirkykite kiaušinio ir grietinėlės mišinyje.
Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius orkaitėje. Ant kepimo skardos sudėkite duonos riekes. Pabarstykite likusiu cukraus ir cinamono mišiniu. Kepkite 10-15 minučių, kol apskrus. Tada išimkite iš orkaitės ir ant riekelių išdėliokite obuolius. Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite 5 minutes.
Kategorijos