Cinamono skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Cinamono skrebučiai

Cinamono skrebučiai - prancūziškas patiekalas, kurį sudaro skrudintos duonos riekelės, iš anksto pamirkytos pieno ir kiaušinių mišinyje. Juos galima kepti keptuvėje arba orkaitėje. Skirtingose šalyse yra savų skrebučių receptų ir pavadinimų. Pavyzdžiui, Austrijoje jie vadinami pafese arba pofese, Olandijoje - gewonnen brood, JAV - french toast. Būdų, kaip ir pavadinimų, yra daugybė. Pavyzdžiui, su karamelizuotais obuoliais.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
190 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
26 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cinamono skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite kremo pagrindą. Sumaišykite grietinėlę su kiaušiniais ir šiek tiek suplakite, tada įmaišykite pusę cukraus ir cinamono. Išmaišykite.

Žingsnis 2

Cinamono skrebučiai Žingsnis 2
Paruoškite obuolius ir duoną. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Sudėkite į jį obuolius ir likusį cinamono cukrų, šiek tiek pasilikdami kepimui. Kruopščiai išmaišykite ir kepkite, kol taps auksinės spalvos, apie 7-10 minučių. Bagetės griežinėlius 30-40 sekundžių pamirkykite kiaušinio ir grietinėlės mišinyje.

Žingsnis 3

Cinamono skrebučiai Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius orkaitėje. Ant kepimo skardos sudėkite duonos riekes. Pabarstykite likusiu cukraus ir cinamono mišiniu. Kepkite 10-15 minučių, kol apskrus. Tada išimkite iš orkaitės ir ant riekelių išdėliokite obuolius. Sumažinkite orkaitės temperatūrą iki 180 laipsnių ir kepkite 5 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos