Publikavimo data: 2024-06-12
Cinnabons su avietėmis
Visame pasaulyje garsi amerikietiška cinamono bandelė yra daugelio mėgstama. Cinamono bandelės ypatingos tuo, kad jų įdaras ir švelnus sviesto kremas turi daug cinamono ir cukraus. Jis gaminamas iš grietinėlės, kreminio sūrio arba sviesto su cukraus pudra. Į įdarą galima dėti bet ko. Pavyzdžiui, aviečių uogienės!
Žingsnis 1
Mieles suberkite į gilų dubenį ir sumaišykite su 1 valgomuoju šaukštu rudojo cukraus. Į dubenį supilkite pieną, išmaišykite ir plakite mišinį iki putų. Palikite ingredientus 10-15 minučių. Tada dubenyje išplakite vištos kiaušinį ir supilkite ištirpintą sviestą. Visus ingredientus gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Tada suberkite kvietinius miltus ir užminkykite tešlą. Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite ją valandai. Per tą laiką tešla turėtų pakilti ir padidėti.
Žingsnis 3
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite paruoštą mielinę tešlą. Pabarstykite tešlą miltais. Atskirame dubenyje sumaišykite cinamoną ir rudąjį cukrų, tada mišinį tolygiai paskleiskite ant tešlos. Įpilkite kelis šaukštus aviečių uogienės ir taip pat paskirstykite ant tešlos.
Žingsnis 4
Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Kepimo indą patepkite šaukštu sviesto. Ant viršaus sudėkite kinrožės pusiau.
Žingsnis 6
Kepkite kinrožes iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.
Žingsnis 7
Maišytuve arba atskirame dubenyje išplakite kreminį sūrį, cukraus pudrą ir 50 g sviesto kremui.
Žingsnis 8
Kai bandelės iškeps, išimkite kepimo skardą iš orkaitės ir palikite jas atvėsti. Tada aptepkite keksiukus kremu.
Žingsnis 9
Sudėkite bandeles į lėkštę. Paruošta!
Kategorijos