Publikavimo data: 2025-08-18
Cinnabon bandelės su maskarpone
Tai nebrangus supaprastintas visų mėgstamų "synnabon" bandelių receptas.
Žingsnis 1
Dubenyje sumaišykite 125 ml šilto pieno, 1 valgomąjį šaukštą cukraus, mieles ir 2 valgomuosius šaukštus miltų. Palikite šiltoje vietoje 15 minučių. Įpilkite 250 ml šilto pieno, 125 ml augalinio aliejaus, 30 g sviesto, 1 arbatinį šaukštelį druskos, 3 valgomuosius šaukštus cukraus. Išmaišykite ir palaipsniui pradėkite pilti miltus. Iš viso turėtumėte įdėti apie 800 g miltų. Palikite šiltoje vietoje 20 minučių.
Žingsnis 2
Paimkite pusę tešlos, patepkite rankas ir stalą augaliniu aliejumi. Tešlą iškočiokite į kvadratą, patepkite augaliniu aliejumi ir pabarstykite cukrumi. Suvyniokite tešlą į ritinį, užspauskite kraštus ir supjaustykite maždaug 3 cm pločio gabalėliais. Dėkite ant kepimo skardos pjautine puse į viršų. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 20 minučių. Kepkite 20 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 3
Kremui sumaišykite maskarponę ir cukraus pudrą. Šaukštu aptepkite karštas bandeles ir patiekite.
Kategorijos