Cinnabon glazūra pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Cinnabon glazūra

Pasaulis pirmą kartą sužinojo apie aromatingas "Cinnabon" bandeles XX a. pradžioje. Šiandien jos yra vienas iš 50 didžiausių žurnalo "Expansion Magazine" gyvenimo malonumų. Jos tokios geidžiamos ne tik dėl gardžios tešlos su karamelės poskoniu, bet ir dėl prabangaus kreminio sūrio glaisto.
Gaminimo laikas
7 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
384 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
21 g
Angliavandeniai
34 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cinnabon glazūra Žingsnis 1
Kreminį sūrį, sviestą, cukraus pudrą ir vanilę sudėkite į gilų dubenį arba maišytuvo puodelį. Plakite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Cinnabon glazūra Žingsnis 2
Įpilkite brendžio, išmaišykite glajų mikseriu nedideliu greičiu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos