Publikavimo data: 2025-08-18
Cinnabon mėgstamiausios cinamono bandelės su varškės kremu
Man labai patinka šis naminių, kvapnių cinamoninių bandelių receptas: tešla minkšta, o sviesto kremas įsigeria į plutą ir suteikia subtilios vanilės natos. Jei mėgstate kepinius, cinamoną ir varškę, šis receptas jums patiks!
Žingsnis 1
Kiaušinius sumaišykite su druska ir cukrumi. Tešlai reikės tik 3 šaukštų cukraus, likusieji pateks į įdarą.
Žingsnis 2
Į kiaušinius, cukrų ir druską supilkite pieną, ištirpintą sviestą, ištirpintas mieles ir saulėgrąžų aliejų. Skystus ingredientus galima sumaišyti mikseriu. Tada nedidelėmis porcijomis pradėkite dėti miltus ir, kai tešla pradės tirštėti, suminkykite ją rankomis.
Žingsnis 3
Minkykite tešlą, kol ji taps elastinga. Padėkite šiltai, uždengę rankšluosčiu, porai valandų. Tešla turėtų pakilti.
Žingsnis 4
Pakilusią tešlą padalykite į dvi dalis, kad būtų lengviau iškočioti. Sumaišykite cukrų ir cinamoną ir paruoškite nedidelį kiekį ištirpinto arba suminkštinto sviesto.
Žingsnis 5
Iškočiokite tešlą. Kuo plonesnė, tuo geriau.
Žingsnis 6
Tešlos lakštą patepkite sviestu ir apibarstykite cinamono ir cukraus mišiniu. Suvyniokite vyniotinį.
Žingsnis 7
Padalykite kepinį į 6 maždaug 8-10 cm pločio gabaliukus.
Žingsnis 8
Sudėkite bandeles į gilią kepimo skardą ir 30-40 min. kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Žingsnis 9
Paruoškite varškės kremą: maskarponę sumaišykite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Kremą tepkite ant karštų, ką tik iškeptų bandelių, kad pasiskirstytų ir įsigertų. Juo taip pat galite aptepti viršų.
Kategorijos