Publikavimo data: 2024-06-22
"Cinnabon" oro bandelės.
Vienas iš mano mėgstamiausių cinamono kepinių receptų! Keksiukai būna švelnūs ir minkšti, o kreminiai su vanilės prieskoniais. Tai turbūt pats sėkmingiausias visų laikų cinamoninių bandelių receptas!
Žingsnis 1
Ištirpinkite mieles šiltame piene ir palikite 10 minučių, kad mielės pradėtų veikti. Tada suberkite cukrų, kiaušinius ir sviestą, išmaišykite ir suberkite miltus. Užminkykite tešlą ir uždengę rankšluosčiu arba maistine plėvele palikite valandai šiltoje vietoje.
Žingsnis 2
Dėl patogumo padalykite tešlą į dvi dalis, pabarstykite stalą miltais ir iškočiokite. Iškočiotą tešlą patepkite minkštu sviestu ir apibarstykite cukraus, cinamono ir tarkuoto šokolado mišiniu. Suvyniokite ir supjaustykite riekelėmis. Ištepkite formą sviestu ir sudėkite į ją cinamono suktinukus.
Žingsnis 3
Dėkite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 30 minučių. Dantų krapštuku patikrinkite, ar kepinys iškepęs.
Žingsnis 4
Glajui sumaišykite varškę, cukraus pudrą ir sviestą. Galite įpilti šiek tiek 23 % grietinėlės. Glazūru aptepkite dar karštas bandeles. Šokoladą ištirpinkite vandens vonelėje ir šaukštu užpilkite ant bandelių. Palaukite, kol bandelės šiek tiek atvės, ir mėgaukitės!
Kategorijos