Cinnabon su konservuotais mangais. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-12

Cinnabon su konservuotais mangais.

"Cinnabons" yra neįtikėtinai skanios cinamono bandelės. Cinnabons pirmą kartą pasirodė Amerikoje to paties pavadinimo kepyklų tinkle "Cinnabon". Netrukus jie taip išpopuliarėjo, kad tapo populiarūs visame pasaulyje. Išskirtinės jų savybės - spiralės forma, cinamono įdaras ir kreminis glajus. Pagal šį receptą siūlome sinnabonus gaminti su konservuotais mangais. Desertas gaunasi labai neįprastas, egzotiško skonio.
Gaminimo laikas
160 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
47 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 3.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cinnabon su konservuotais mangais. Žingsnis 1
Pirmiausia paruoškite tešlą. 100 ml vandens pašildykite iki 40 °C temperatūros ir supilkite į didelį dubenį. Pirštais patrinkite šviežias mieles ir supilkite į vandenį, įberkite 3 valgomuosius šaukštus cukranendrių cukraus. Viską išmaišykite ir palikite 15 minučių. Per šį laiką mielės turėtų suaktyvėti. Kai mielių mišinys išbrinks, įpilkite 100 ml mangų sirupo, ištirpintą sviestą ir persijotus miltus. Minkykite tešlą, kol ji taps vientisa ir elastinga. Iš tešlos suformuokite rutulį, įdėkite į dubenį ir uždenkite maistine plėvele. Palikite tešlą pakilti 1 valandą.

Žingsnis 2

Cinnabon su konservuotais mangais. Žingsnis 2
Tuo tarpu paruoškite įdarą. Konservuotą mangą supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į dubenį. Įpilkite 100 ml mangų sirupo ir 1 valgomąjį šaukštą cinamono. Viską sumaišykite.

Žingsnis 3

Cinnabon su konservuotais mangais. Žingsnis 3
Kai tešla pakils, suminkykite ją rankomis ir padėkite ant miltais pabarstyto stalo. Tešlą iškočiokite iki 5 mm storio. Ant jos dėkite įdarą ir susukite į ritinėlį.

Žingsnis 4

Cinnabon su konservuotais mangais. Žingsnis 4
Supjaustykite vyniotinį į 6 dalis. Kepimo indą ištepkite sviestu ir sudėkite į jį suktinukus. Uždenkite būsimus kinietiškus bandeles švariu rankšluosčiu arba maistine plėvele ir palikite 15 minučių kambario temperatūroje. Per tą laiką jie turėtų šiek tiek padidėti. Siųskite kinrožes į orkaitę ir kepkite 30-40 minučių 180 °C temperatūroje.

Žingsnis 5

Cinnabon su konservuotais mangais. Žingsnis 5
Kol kepa kinrožės, paruoškite kreminį glajų. Į aukštą matavimo taurę supilkite 150 ml atšaldytos grietinėlės ir suberkite 100 g cukraus pudros. Plakite grietinėlę su cukraus pudra, kol šiek tiek sutirštės. Neplakite per ilgai. Konsistencija turi priminti skystą grietinę.

Žingsnis 6

Cinnabon su konservuotais mangais. Žingsnis 6
Išimkite paruoštus kinrožes iš orkaitės ir šiek tiek atvėsinkite. Apšlakstykite kepinius kreminiu glajumi.

Žingsnis 7

Cinnabon su konservuotais mangais. Žingsnis 7
Patiekite kinrožes, papuoštas cukraus pudra ir šviežiomis mėtomis. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos