Publikavimo data: 2024-06-22
Cinnabons su cukraus pakaitalu ir kremu
"Cinnabons" yra visų mėgstamiausias skanėstas. Šios cinamoninės bandelės su sūrio kremu dėl savo unikalaus skonio ir aromato išpopuliarėjo visame pasaulyje. Tačiau kartu šis desertas yra labai kaloringas. Siūlome jums "sveikų" cinamonėlių receptą, kurio pagrindą sudaro varškė ir ryžių miltai su cukraus pakaitalu. Jiems gaminti geriausia vartoti neriebią varškę. Tinka bet koks saldiklis, pavyzdžiui, fruktozė arba stevija. Tokie sinnabonai suteiks jums malonumą nepakenkdami jūsų figūrai.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute. Kad tešla būtų glotnesnė ir vientisesnė, varškę papildomai pertrinkite per sietelį. Į varškę įmaišykite 2 valgomuosius šaukštus ryžių miltų, cukrų ir rūgpienį. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Minkykite tešlą, kol ji taps elastinga. Suformuokite iš tešlos rutulį. Pabarstykite stalą miltais ir padėkite ant jo tešlą. Tešlą iškočiokite 5 mm storio sluoksniu ir viršų pabarstykite cinamonu.
Žingsnis 3
Tešlą susukite į tvirtą ritinį ir supjaustykite 3-4 cm pločio gabalėliais. Kepimo indą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite į jį kinrožes. Kepkite 20 minučių 180 °C temperatūros orkaitėje.
Žingsnis 4
Kol keksiukai kepa, paruoškite kremą. Tam sumaišykite ryžių miltus, kiaušinį, pieną ir cukrų. Viską kruopščiai išmaišykite plaktuvu ir padėkite ant viryklės. Nuolat maišydami kaitinkite kremą ant silpnos ugnies. Kai kremas šiek tiek sutirštės, nukelkite jį nuo ugnies. Uždenkite kremą maistine plėvele taip, kad ji liestųsi su paviršiumi, ir palikite atvėsti kambario temperatūroje. Plėvelė neleis grietinėlei sustingti.
Žingsnis 5
Išimkite paruoštus kinrožes iš orkaitės, šiek tiek atvėsinkite ir užpilkite kremu.
Žingsnis 6
Cinamonai su saldikliu ir kremu paruošti. Gero apetito!
Kategorijos