Publikavimo data: 2024-06-15
Cinnabons su mangais ir rikota
"Cinnabons" - tai susuktos cinamono bandelės, kurių aromatas greitai užpildo namus ir sužadina skonio receptorius. Jau vien nuo jų pavadinimo burnoje susidaro aitrus kvapas, bet kas būtų, jei pasakytume, kad jos įdarytos mangais ir glazūruotos švelnia rikotos glazūra? Esame tikri, kad norėsite jų paragauti!
Žingsnis 1
Į gilų dubenį suberkite mieles, cukrų ir šaukštą miltų.
Žingsnis 2
Supilkite stiklinę pieno (200 g) ir švelniai suplakite plaktuvu arba mikseriu. Tada įmuškite kiaušinius ir vėl suplakite.
Žingsnis 3
Sudėkite sviestą ir cinamoną. Išmaišykite iki vientisos masės ir palaipsniui suberkite miltus. Tešla turi būti elastinga, kad neliptų prie rankų.
Žingsnis 4
Paruoštą tešlą palikite dubenyje, uždenkite polietilenu ir palikite vėsioje vietoje 40-50 minučių.
Žingsnis 5
Kol tešla kyla, paruoškite įdarą. Mikserio puodelyje sumaišykite mangų minkštimo gabalėlius ir cukrų. Jei vaisiai saldūs, įdėkite šiek tiek cukraus, o jei ne visai prinokę - daugiau. Sumaišykite blenderiu.
Žingsnis 6
Gautoje tyrėje paragaukite cukraus. Jei jo pakanka, įdėkite kubelį sviesto ir dar kartą susmulkinkite trintuvu.
Žingsnis 7
Padėkite tešlą ant miltais pabarstyto stalo. Dar kartą išminkykite tešlą rankomis ir iškočiokite į ne storesnę kaip 5 mm stačiakampio formą. Tešlą ištepkite mangų tyrele.
Žingsnis 8
Susukite ritinį. Tinkamuose cinnabonuose turi būti lygiai 5 susukimai. Tada supjaustykite ritinėlį į atskiras bandeles.
Žingsnis 9
Dėkite kinrožes į kepimo indą aukštais šonais. Dugną išklokite pergamentiniu popieriumi, kad jie nepriliptų prie dugno. Kepkite 30 minučių maždaug 160 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 10
Sumaišykite rikotą, cukraus pudrą ir pieną ir išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 11
Užpilkite glajų ant dar karštų kinietiškų saldainių ir leiskite jiems šiek tiek pastovėti.
Žingsnis 12
Sudėkite bandeles į lėkštę arba lėkštę. Valgykite šiltas arba palaukite, kol atvės. Gero apetito!
Kategorijos