Publikavimo data: 2024-06-12
Cinnabons su riešutais
Cinnabons receptas populiarus nuo praėjusio amžiaus! Amerikiečių greitojo maisto restoranų tinklas "Cinnabon" išgarsėjo ruošdamas cinamonines bandeles su sviesto kremu. Dabar jų galite pasigaminti ir patys! Cinnabons" ypatumas - didelis cinamono ir rudojo cukraus kiekis įdare, taip pat švelniame sviestiniame kreme. Jis gaminamas iš grietinėlės, kreminio sūrio arba sviesto su cukraus pudra. Į įdarą galima dėti bet ko. Pavyzdžiui, smulkintų lazdyno riešutų!
Žingsnis 1
Visus riešutus susmulkinkite blenderiu iki smulkių trupinių. Įdarui puikiai tinka smulkinti lazdyno riešutai.
Žingsnis 2
Atskirame inde sumaišykite rudąjį cukrų ir cinamoną.
Žingsnis 3
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite sluoksniuotą tešlą. Pabarstykite tešlą miltais ir patepkite sviestu.
Žingsnis 4
Apibarstykite tešlos lakštą rudojo cukraus ir cinamono mišiniu. Ant viršaus pabarstykite smulkintų lazdyno riešutų ir tolygiai paskirstykite įdarą.
Žingsnis 5
Įdarytą tešlą susukite į ritinėlį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 6
Kepimo indą ištepkite sviestu ir sudėkite keksiukų pusgaminius į viršų, suteikdami jiems apvalią formą.
Žingsnis 7
Mikserio dubenyje sumaišykite visus švelnaus kremo ingredientus. Paimkite kreminį sūrį, grietinėlę, sviestą ir cukraus pudrą.
Žingsnis 8
Kepkite kinrožes iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.
Žingsnis 9
Kai kinrožės bus paruoštos, išimkite formą iš orkaitės ir palikite jas atvėsti. Tada bandeles aptepkite sviesto kremu.
Kategorijos