Cinnabons su šviežiomis braškėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Cinnabons su šviežiomis braškėmis

Šio amerikietiško pyrago receptas tapo toks populiarus, kad buvo atidarytas ištisas greito maisto restoranų tinklas. "Cinnabon" - tai saldi cinamoninė bandelė su švelniu kreminiu kremu. Kiekvieno cinnabon kepinio ypatumas - didelis cinamono ir rudojo cukraus kiekis įdare bei švelniame sviesto kreme. Jis gaminamas iš kreminio sūrio, sviesto ir cukraus pudros. Yra tiek įdaro variantų, kiek tik galite sugalvoti! Šiame recepte naudojamos šviežios braškės!
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
288 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.44/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Cinnabons su šviežiomis braškėmis Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite mieles ir rudąjį cukrų. Tada suplakite vištų kiaušinius, atskirkite baltymus nuo trynių ir į ingredientus įmaišykite tik baltymus. Maišykite ir plakite gautą masę, kol ji taps putota. Tada sudėkite trynius ir vėl plakite masę iki putų. Kitame dubenyje ištirpinkite pusę sviesto. Supilkite anksčiau paruoštą ingredientų mišinį, tada supilkite pieną ir plakite iki putų. Tada suberkite kvietinius miltus ir užminkykite tešlą.

Žingsnis 2

Cinnabons su šviežiomis braškėmis Žingsnis 2
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite ją valandai pakilti. Per tą laiką tešla turėtų pakilti.

Žingsnis 3

Cinnabons su šviežiomis braškėmis Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą ir kreminį sūrį. Suberkite cukraus pudrą ir viską išsukite mikseriu.

Žingsnis 4

Cinnabons su šviežiomis braškėmis Žingsnis 4
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite paruoštą mielinę tešlą. Tešlą patepkite sviestu, pabarstykite cinamonu ir apibarstykite šviežiomis braškėmis. Suvyniokite tešlą į ritinėlį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Ant viršaus dėkite gabalėliais į viršų. Kepkite cinamonėlius iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Iškepus keksiukams, ištraukite skardą iš orkaitės ir palikite atvėsti. Tada pertepkite kinrožes kremu iš sviesto, grietinėlės sūrio ir cukraus pudros. Sudėkite kepinius porcijomis į gražias lėkštes. Pabarstykite bandeles maltu cinamonu, papuoškite braškėmis ir patiekite. Mėgaukitės!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos