Publikavimo data: 2024-06-15
Cinnabons su šviežiomis braškėmis
Šio amerikietiško pyrago receptas tapo toks populiarus, kad buvo atidarytas ištisas greito maisto restoranų tinklas. "Cinnabon" - tai saldi cinamoninė bandelė su švelniu kreminiu kremu. Kiekvieno cinnabon kepinio ypatumas - didelis cinamono ir rudojo cukraus kiekis įdare bei švelniame sviesto kreme. Jis gaminamas iš kreminio sūrio, sviesto ir cukraus pudros. Yra tiek įdaro variantų, kiek tik galite sugalvoti! Šiame recepte naudojamos šviežios braškės!
Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite mieles ir rudąjį cukrų. Tada suplakite vištų kiaušinius, atskirkite baltymus nuo trynių ir į ingredientus įmaišykite tik baltymus. Maišykite ir plakite gautą masę, kol ji taps putota. Tada sudėkite trynius ir vėl plakite masę iki putų. Kitame dubenyje ištirpinkite pusę sviesto. Supilkite anksčiau paruoštą ingredientų mišinį, tada supilkite pieną ir plakite iki putų. Tada suberkite kvietinius miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite ją valandai pakilti. Per tą laiką tešla turėtų pakilti.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą ir kreminį sūrį. Suberkite cukraus pudrą ir viską išsukite mikseriu.
Žingsnis 4
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite paruoštą mielinę tešlą. Tešlą patepkite sviestu, pabarstykite cinamonu ir apibarstykite šviežiomis braškėmis. Suvyniokite tešlą į ritinėlį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Ant viršaus dėkite gabalėliais į viršų. Kepkite cinamonėlius iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Iškepus keksiukams, ištraukite skardą iš orkaitės ir palikite atvėsti. Tada pertepkite kinrožes kremu iš sviesto, grietinėlės sūrio ir cukraus pudros. Sudėkite kepinius porcijomis į gražias lėkštes. Pabarstykite bandeles maltu cinamonu, papuoškite braškėmis ir patiekite. Mėgaukitės!
Kategorijos