Publikavimo data: 2024-06-15
Cinnabons su vyšnių užpilu
Garsiausia ir labiausiai mėgstama greitojo maisto restoranų bandelė "Synnabon"! Sinnabono receptas tapo toks populiarus, kad jį galite pasigaminti patys namuose! Kiekviena sinnabon bandelė skiriasi nuo įprastos bandelės dideliu cinamono ir rudojo cukraus kiekiu įdare, taip pat švelniu sviesto kremu. Jis gaminamas iš grietinėlės, kreminio sūrio ir sviesto su cukraus pudra. Užpilkite cinnabon vyšnių užpilu ir jis bus dar skanesnis!
Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite mieles ir cukrų. Tada suplakite vištų kiaušinius, atskirkite baltymus nuo trynių ir į ingredientus įmaišykite tik baltymus. Maišykite ir plakite gautą masę, kol ji taps putota. Tada sudėkite trynius ir vėl plakite masę iki putų. Kitame dubenyje ištirpinkite pusę sviesto. Supilkite anksčiau paruoštą ingredientų mišinį, tada supilkite pieną ir plakite iki putų. Tada suberkite kvietinius miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite ją valandai pakilti. Per tą laiką tešla turėtų pakilti.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą ir kreminį sūrį. Suberkite cukraus pudrą ir viską išsukite mikseriu. Taip pat blenderiu susmulkinkite vyšnias, kol jos suskystės, kad būtų galima naudoti kaip įdarą.
Žingsnis 4
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite paruoštą mielinę tešlą. Tešlą patepkite sviestu ir pabarstykite cinamonu. Suvyniokite tešlą į ritinėlį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais. Ant kepimo skardos padėkite pergamento lakštą. Ant jo sudėkite gabalėliais į viršų. Kepkite cinamonėlius iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 40 minučių. Iškepus keksiukams, kepimo skardą išimkite iš orkaitės ir palikite atvėsti. Tada pertepkite kinrožes kremu iš sviesto, grietinėlės sūrio ir cukraus pudros. Ant kremo viršaus pabarstykite vyšnių viršų!
Kategorijos