Publikavimo data: 2025-08-20
Citrinų keksas
Šis keksiukas gaunasi nuostabus. Minkštas, purus ir labai skanus. Mūsų šeimai jis labai patinka. Pabandykite jį pagaminti vieną kartą ir jis taps jūsų mėgstamiausiu.
Žingsnis 1
Minkštą sviestą sumaišykite su cukrumi ir sutrinkite šakute. Į masę įmaišykite vienos citrinos žievelę, sultis ir pagardinkite druska. Gerai išplakite mikseriu arba plaktuvu.
Žingsnis 2
Po vieną įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus, krakmolą, vanilę ir kepimo miltelius. Persijokite miltų mišinį į skystą mišinį ir išmaišykite mentele arba šaukštu.
Žingsnis 4
Sudrėkinkite pergamentinį popierių vandeniu, ant dugno dėkite kelias citrinos skilteles ir lengvai pabarstykite cukrumi.
Žingsnis 5
Supilkite mišinį ant citrinos griežinėlių. Pašaukite į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepkite apie 40 minučių. Patikrinkite, ar kepinys iškepęs, dantų krapštuku.
Žingsnis 6
Keksiukas paruoštas!
Kategorijos