Publikavimo data: 2024-05-19
Citrinų ritinys
Daugelyje pasaulio virtuvių citrinos aktyviai naudojamos desertams gaminti. Saldiems kulinariniams šedevrams jos suteikia kilnaus kartumo ir rūgštumo. Beje, mūsų planetoje yra vietų, kur citrinomis didžiuojamasi, jos puoselėjamos ir branginamos. Ir ši vieta vadinasi Kaprio sala. Niekur kitur neauginamos tokios didelės, kvapnios ir skanios citrinos.
Žingsnis 1
Paruoškite sausainių tešlą. Atskirkite baltymus nuo trynių. Baltymus išplakite su cukrumi. Tada sudėkite trynius ir miltus. Vėl plakite iki vientisos masės. Kepimo skardą išklokite pergamentu ir paskleiskite ant jos tešlą. Pašaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 ˚C, 20 minučių. Suvyniokite biskvitą į ritinį ir uždenkite rankšluosčiu.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Sutarkuokite citriną, sumaišykite ją su cukrumi.
Žingsnis 3
Suvyniokite citrinų ritinį. Išvyniokite tešlą, paskirstykite įdarą ant viso paviršiaus ir tvirtai suvyniokite. Palikite 120 minučių, kad išbrinktų.
Kategorijos