Publikavimo data: 2025-08-18
Citrinų sūrio pyragas multicooker įrenginyje
Tikriausiai esate ragavę sūrio pyrago kavinėje arba pirkę parduotuvėje. Šiandien kalbėsime apie tai, kaip jį pasigaminti namuose. Kas gali būti geriau už citrininį sūrio pyragą desertui prie arbatos? Jūsų šeima vėl ir vėl prašys jūsų pagaminti sūrio pyragą.
Žingsnis 1
Sausainių pagrindui sutrinkite sausainius. Aš juos sutraiškiu tiesiai pakuotėje, paspausdama žemyn. Taip pat galite naudoti trintuvą. Į sutrintus sausainius sudėkite mikrobangų krosnelėje ant mažos galios ištirpintą sviestą.
Žingsnis 2
Perkelkite sausainius į multicookerio dugną. Stiklinės dugnu kuo labiau užspauskite. Nustatykite "Kepimo" režimą 15 minučių.
Žingsnis 3
Kol pagrindas kepa, išminkykite varškės masę. Varškę ir grietinėlės sūrį susmulkinkite blenderiu arba šakute. Jei blenderis nepakankamai galingas, varškę sudėkite dalimis.
Žingsnis 4
Tada įmuškite kiaušinius, grietinę, cukrų, vaniliną ir įberkite žiupsnelį druskos. Citrinos žievelę (švarią žievelę) sutarkuokite smulkia tarka ir įmaišykite į gautą mišinį. Įspauskite porą lašų citrinos. Išmaišykite.
Žingsnis 5
Ant sausainių supilkite varškės masę, išlyginkite. Nustatykite "kepimo" režimą ir kepkite sūrio pyragą uždarytu dangčiu multicooker keptuvėje 1 valandą.
Žingsnis 6
Pasibaigus kepimo signalui, atidarykite dangtį ir palaukite, kol patiekalas atvės. Tada plokščia lėkšte atsargiai išimkite sūrio pyragą ir įdėkite jį į šaldytuvą 3 valandoms. Atlikta! Gero apetito!
Kategorijos