Citrusinių vaisių baltasis vynas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Citrusinių vaisių baltasis vynas

Karštas alkoholinis gėrimas karštas vynas, pagamintas iš baltojo vyno su prieskoniais ir apelsinų, citrinų žievelėmis, padės įveikti rudens ir žiemos sezono šaltį ir suteiks puikios nuotaikos. Karštas vynas patiekiamas kaip savarankiškas patiekalas arba su pagrindiniu karštuoju patiekalu, taip pat derinamas su desertu. Jei norite jį pasiimti su savimi į pasivaikščiojimą, supilkite į termosą, kad išsaugotumėte šildantį poveikį.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
71 kcal.
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Citrusinių vaisių baltasis vynas Žingsnis 1
Apelsinų ir citrinų žievelę sutarkuokite smulkia tarka, stenkitės pašalinti tik ploną šviesų sluoksnį, kuriame yra visi aromatiniai aliejai, o baltasis suteikia kartumo.

Žingsnis 2

Citrusinių vaisių baltasis vynas Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų, kai sirupas užvirs, suberkite cinamoną, gvazdikėlius, žievelę ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes, supilkite vyną, kaitinkite, kol pasirodys pirmieji burbuliukai, ir išjunkite ugnį. Gėrimą perkoškite per sietelį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, alkoholiniai gėrimai, vyno gėrimai, karšti gėrimai, paprasti, yra bendrų alergenų, mažo kaloringumo, per 30 minučių, alkoholinis karštas vynas, receptų knyga, gėrimai su citrina

Kategorijos