Publikavimo data: 2025-08-18
Citrusinių vaisių baltasis vynas
Karštas alkoholinis gėrimas karštas vynas, pagamintas iš baltojo vyno su prieskoniais ir apelsinų, citrinų žievelėmis, padės įveikti rudens ir žiemos sezono šaltį ir suteiks puikios nuotaikos. Karštas vynas patiekiamas kaip savarankiškas patiekalas arba su pagrindiniu karštuoju patiekalu, taip pat derinamas su desertu. Jei norite jį pasiimti su savimi į pasivaikščiojimą, supilkite į termosą, kad išsaugotumėte šildantį poveikį.
Žingsnis 1
Apelsinų ir citrinų žievelę sutarkuokite smulkia tarka, stenkitės pašalinti tik ploną šviesų sluoksnį, kuriame yra visi aromatiniai aliejai, o baltasis suteikia kartumo.
Žingsnis 2
Į puodą supilkite vandenį, suberkite cukrų, kai sirupas užvirs, suberkite cinamoną, gvazdikėlius, žievelę ir virkite ant silpnos ugnies 5-7 minutes, supilkite vyną, kaitinkite, kol pasirodys pirmieji burbuliukai, ir išjunkite ugnį. Gėrimą perkoškite per sietelį.
Kategorijos