Publikavimo data: 2024-04-02
Crème bézier
Pagal paruošimo būdą skiriamos prancūziškos, šveicariškos ir itališkos meringos. Lengviausia gaminti itališką meringą. Tai reiškia, kad į išplaktus baltymus supilkite vandens ir cukraus sirupą. Tokiu būdu nėra pavojaus, kad ji bus per saldi. Su desertams puošti skirtos šlapios bezos receptu gali susidoroti net pradedantis konditeris. Mažai kalorijų turintis baltymų kremas taps jūsų mėgstamiausiu desertams ir tortams puošti. Jis puikiai išlaiko formą, nesugenda be šaldytuvo ir netirpsta saulėje.
Žingsnis 1
Paruoškite vandens vonią. Ant keptuvės viršaus pastatykite kitą mažesnį puodą su vandeniu taip, kad viršus liestų verdantį vandenį.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Sudėkite visus ingredientus į viršutinį dubenį. Plakite juos mikseriu 15 minučių. Baigkite plakti, kai bežemė bus tokia tiršta, kad sekios paskui plaktuvą ir atvers dubens dugną.
Žingsnis 3
Nuimkite kremą nuo ugnies ir leiskite jam atvėsti.
Žingsnis 4
Perpilkite beformį kremą į konditerinį maišelį ir papuoškite juo tortus, krepšelius ar keksiukus.
Kategorijos