Crème bézier pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-02

Crème bézier

Pagal paruošimo būdą skiriamos prancūziškos, šveicariškos ir itališkos meringos. Lengviausia gaminti itališką meringą. Tai reiškia, kad į išplaktus baltymus supilkite vandens ir cukraus sirupą. Tokiu būdu nėra pavojaus, kad ji bus per saldi. Su desertams puošti skirtos šlapios bezos receptu gali susidoroti net pradedantis konditeris. Mažai kalorijų turintis baltymų kremas taps jūsų mėgstamiausiu desertams ir tortams puošti. Jis puikiai išlaiko formą, nesugenda be šaldytuvo ir netirpsta saulėje.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
229 kcal.
Baltymai
4 g
Angliavandeniai
57 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.17/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Crème bézier Žingsnis 1
Paruoškite vandens vonią. Ant keptuvės viršaus pastatykite kitą mažesnį puodą su vandeniu taip, kad viršus liestų verdantį vandenį.

Žingsnis 2

Crème bézier Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę. Sudėkite visus ingredientus į viršutinį dubenį. Plakite juos mikseriu 15 minučių. Baigkite plakti, kai bežemė bus tokia tiršta, kad sekios paskui plaktuvą ir atvers dubens dugną.

Žingsnis 3

Crème bézier Žingsnis 3
Nuimkite kremą nuo ugnies ir leiskite jam atvėsti.

Žingsnis 4

Crème bézier Žingsnis 4
Perpilkite beformį kremą į konditerinį maišelį ir papuoškite juo tortus, krepšelius ar keksiukus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, kepimas su vaisiais ir uogomis, desertai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, braškių sezonas, blizgučiai, receptų knyga, kepimas su sūriu, kepimas su varške

Kategorijos