Publikavimo data: 2024-09-16
Cukinijos, įdarytos kiaušiniais
Įdarytos cukinijos yra universalus patiekalas besilaikantiems dietos. Cukinijose esančios medžiagos gali užkirsti kelią priešlaikiniam senėjimui, be to, šios daržovės laikomos dietiniu produktu. Dėl maltos mėsos užkandis yra maistingas ir turtingo skonio. Auksinė sūrio plutelė suteiks patiekalui patrauklumo ir skonio.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Pusę svogūno sumaišykite su malta mėsa, įmuškite kiaušinius. Druskos ir pipirų pagal skonį. Morkas su likusiu svogūnu apkepkite augaliniame aliejuje, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Įdarykite cukinijas. Kepimo skardą išklokite folija ir sudėkite ant jos cukinijų apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį dėkite mėsos mišinio. Ant viršaus paskleiskite morkas ir svogūnus ir aptepkite sluoksnį majonezu. Sūrį sutarkuokite vidutine tarka ir apibarstykite juo cukinijas.
Žingsnis 3
Apkepkite cukinijas. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių ir kepkite 25-30 minučių.
Kategorijos