Publikavimo data: 2024-02-04
Cukinijų kotletai receptas
Įdarytos cukinijos, cukinijų uogienė, cukinijų ikrai, apkepai, suktinukai, apkepai... Iš cukinijų gaminama tiek daug įvairių patiekalų, kad cukinijų kotletai nebeatrodo išskirtiniai. Džemas, ko gero, irgi nieko: gurmanai sako, kad cukinijos skonis jame panašus į ananasų. Tačiau nesiblaškykime dėl saldumynų. Skanius cukinijų kotletukus iškepkite keptuvėje. Jie pasirodys švelnūs ir lengvi.
Žingsnis 1
Nuplaukite ir nulupkite cukinijas, stambiai sutarkuokite ir išspauskite. Į mišinį įpilkite šiek tiek citrinos sulčių, kad cukinijos nepatamsėtų.
Žingsnis 2
Tarkuotas cukinijas sumaišykite su avižiniais miltais ir kiaušiniais. Pagardinkite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Kepkite kotletus įkaitintame alyvuogių aliejuje, kol paruduos, ir šaukštu dėkite mišinio.
Žingsnis 4
Kotletus patiekite karštus.
Kategorijos