Publikavimo data: 2024-06-15
Cukinijų palaimos pyragas.
Pyragas būna minkštas, nepaprasto skonio. Jei anksčiau nemėgote cukinijų, paragavę šio "Bliss" pakeisite nuomonę. Pyragas papuoš bet kokį šventinį stalą. Puikus užkandis, skanus ir sotus.
Žingsnis 1
Cukinijas pertrinkite per mėsmalę ir 30 min. palaikykite nusausintas, kad išsiskirtų skysčio perteklius.
Žingsnis 2
Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, morkas sutarkuokite ir kepkite keptuvėje, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Pomidorą supjaustykite plonais griežinėliais, žoleles susmulkinkite.
Žingsnis 4
Nusunkę skystį, perkelkite cukinijas į dubenį, suberkite miltus, kiaušinius ir aliejų. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 5
Iš gautos tešlos kepkite plonus blynelius ant silpnos ugnies.
Žingsnis 6
Majonezą sumaišykite su susmulkintu česnaku
Žingsnis 7
Surinkite pyragą. Blyną patepkite majonezu ir pabarstykite žolelėmis. Ant antro blyno dėkite majonezo ir morkų bei svogūnų sluoksnį, ant trečio - majonezo ir pomidorų sluoksnį ir taip pakaitomis.
Žingsnis 8
Viršų aptepkite majonezu ir papuoškite žolelėmis pagal pageidavimą.
Kategorijos