Publikavimo data: 2025-08-17
Cukriniai keksiukai iš kreminės tešlos
Šio recepto keksiukai būna labai traškūs, bet viduje minkšti ir purūs.
Žingsnis 1
Sviestą sudėkite į storadugnį puodą arba prikaistuvį.
Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 3
Į ištirpintą sviestą supilkite verdantį vandenį ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Miltus suberkite dalimis, kiekvieną kartą viską gerai išmaišydami.
Žingsnis 5
Tešla turėtų būti gana tiršta.
Žingsnis 6
Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir įmuškite kiaušinį.
Žingsnis 7
Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 8
Į atskirą lėkštę supilkite cukrų.
Žingsnis 9
Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite.
Žingsnis 10
Į įkaitintą aliejų šaukštu nedidelėmis porcijomis dėkite tešlą.
Žingsnis 11
Kepkite nuolat sukdami po penkias minutes kiekvieną porciją.
Žingsnis 12
Paruoštus keksiukus sudėkite ant lėkštės su cukrumi ir apibarstykite juo iš abiejų pusių, kad kiekvienas keksiukas būtų padengtas cukrumi.
Kategorijos