Cukriniai sausainiai su spanguolėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Cukriniai sausainiai su spanguolėmis

Minkštus cukrinius sausainius su apelsinų natomis ir spanguolių rūgštele labai lengva pagaminti. Jie įspūdingai ir labai apetitiškai atrodo ant stalo ir gali papuošti bet kokį arbatos vakarėlį. Uogas galima naudoti šviežias arba šaldytas, tai neturės įtakos sausainių skoniui.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
259 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
43 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.62/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Cukriniai sausainiai su spanguolėmis Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Dubenyje sumaišykite sviestą, cukrų, vaniliną ir druską. Sudėkite žievelę ir 1 valgomąjį šaukštą apelsinų sulčių, kiaušinį, miltus, kepimo miltelius ir užminkykite tešlą. Sudėkite spanguoles ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 2

Cukriniai sausainiai su spanguolėmis Žingsnis 2
Iškepkite sausainius. Kepimo skardą išklokite pergamentu. Įjunkite 180 laipsnių orkaitę. Iš tešlos suformuokite ne didesnius nei graikinis riešutas kamuoliukus, tada pamirkykite juos cukraus pudroje ir sudėkite ant kepimo skardos. Gabalėlius dėkite kas 3 cm. Dėkite kepimo skardą į orkaitę 25 minutėms ir iš karto perkelkite sausainius į lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos