Cukrumi dengti žemės riešutai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Cukrumi dengti žemės riešutai

Šis skanėstas daugeliui pažįstamas nuo vaikystės - žemės riešutai rožinėje cukraus glazūroje. Tik natūralūs produktai ir jokių pašalinių priedų. Šiuos riešutus labai lengva paruošti namuose, reikia riešutų, cukraus, medaus, augalinio aliejaus ir pusvalandžio laisvo laiko. Rezultatas patiks daugeliui žmonių - tokiais žemės riešutais galima vaišinti vaikus arba siūlyti prie arbatos.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
533 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
40 g
Angliavandeniai
20 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.12/5 (8 bal.)

Žingsnis 1

Cukrumi dengti žemės riešutai Žingsnis 1
Nuolat maišydami kepkite nuplautus žemės riešutus sausoje keptuvėje, kol jie pradės spragsėti. Kai trečdalis žievelės nusilups, išimkite iš keptuvės ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Cukrumi dengti žemės riešutai Žingsnis 2
Rankomis pašalinkite žemės riešutų luobeles nuo žemės riešutų, trindami jas tarp delnų. Tada grąžinkite juos į keptuvę, įpilkite truputį augalinio aliejaus ir įberkite medaus bei druskos.

Žingsnis 3

Cukrumi dengti žemės riešutai Žingsnis 3
Pradėkite kaitinti žemės riešutus su medumi, kol jie ištirps. Tada palaipsniui suberkite cukrų ir toliau maišykite, kol jis ištirps.

Žingsnis 4

Cukrumi dengti žemės riešutai Žingsnis 4
Karštus žemės riešutus vienu sluoksniu paskleiskite ant plačios lėkštės ar lėkštės ir valandą palaikykite šaldytuve. Atšaldytus žemės riešutus sulaužykite į atskirus riešutus ir sudėkite į dubenėlį arba saldainių lėkštę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos