Publikavimo data: 2025-08-20
Cukrumi dengti žemės riešutai
Šis skanėstas daugeliui pažįstamas nuo vaikystės - žemės riešutai rožinėje cukraus glazūroje. Tik natūralūs produktai ir jokių pašalinių priedų. Šiuos riešutus labai lengva paruošti namuose, reikia riešutų, cukraus, medaus, augalinio aliejaus ir pusvalandžio laisvo laiko. Rezultatas patiks daugeliui žmonių - tokiais žemės riešutais galima vaišinti vaikus arba siūlyti prie arbatos.
Žingsnis 1
Nuolat maišydami kepkite nuplautus žemės riešutus sausoje keptuvėje, kol jie pradės spragsėti. Kai trečdalis žievelės nusilups, išimkite iš keptuvės ir atvėsinkite.
Žingsnis 2
Rankomis pašalinkite žemės riešutų luobeles nuo žemės riešutų, trindami jas tarp delnų. Tada grąžinkite juos į keptuvę, įpilkite truputį augalinio aliejaus ir įberkite medaus bei druskos.
Žingsnis 3
Pradėkite kaitinti žemės riešutus su medumi, kol jie ištirps. Tada palaipsniui suberkite cukrų ir toliau maišykite, kol jis ištirps.
Žingsnis 4
Karštus žemės riešutus vienu sluoksniu paskleiskite ant plačios lėkštės ar lėkštės ir valandą palaikykite šaldytuve. Atšaldytus žemės riešutus sulaužykite į atskirus riešutus ir sudėkite į dubenėlį arba saldainių lėkštę.
Kategorijos