Publikavimo data: 2024-05-26
Dailus ledų tortas "Trys skoniai"
Trijų skonių tortas gaminamas iš naminių ledų. Galbūt prireiks šiek tiek darbo, bet rezultatas nenuvils. Visų trijų sluoksnių skonis įsimins dėl švelnios kreminės tekstūros ir aromato. Šį skonį papildys ore tvyranti rudeninė beza, kuria tortas padengtas. Atsižvelgiant į tai, kad visi mėgsta ledus, šis tortas bus iš karto išdalytas į lėkštes, o kepėjas bus giriamas.
Žingsnis 1
Formą išklokite maistine plėvele. Ant formos dugno ir šonų išdėliokite sausainius. Palikite keletą, kad uždengtų viršų.
Žingsnis 2
Šokoladiniams ledams į kondensuotą pieną supilkite kakavą, išmaišykite ir supilkite plaktą šaltą grietinėlę. Kremui crème brûlée virintą sutirštintą pieną sumaišykite su plakta šalta grietinėle. Vaniliniams - atšaldytą grietinėlę su vaniliniu cukrumi plakite iki tirštumo, tada supilkite kondensuotą pieną.
Žingsnis 3
Į sausainių formą sluoksniais sudėkite ledus. Uždenkite likusiais sausainiais. Uždenkite tortą ir padėkite į šaldiklį 12-24 valandoms.
Žingsnis 4
Blizgučiams išplakite baltymus su žiupsneliu druskos, suberkite cukrų ir vanilę. Išimkite pyragą iš formos ir aptepkite jį bezė. Pašaukite į 170 laipsnių įkaitintą orkaitę 4-5 minutėms, kad bemielė apskrustų.
Kategorijos