Publikavimo data: 2024-06-12
Daržovėse kepta lašiša
Sultingas daržovių troškinys su lašiša bus puikus pietų pasirinkimas jums ir jūsų šeimai. Švelni lašišos filė kepama ant klasikinių daržovių pagrindo: saldžiosios paprikos, pomidorų ir svogūnų. Patiekalas tampa dar įdomesnis, jei į jį pridedama lapinių žalumynų ir smulkiai supjaustytų grybų. Be to, šviežiai spaustos laimo sultys žuvį padaro dar malonesnę ir minkštesnę. Sultys ir daržovės patiekalui suteikia šiek tiek rūgštelės. Šis originalus patiekalas ypač patiks žuvies ir jūros gėrybių mėgėjams!
Žingsnis 1
Ant švarios pjaustymo lentelės susmulkinkite česnako skilteles. Grybus, svogūną, pomidorą ir papriką supjaustykite mažais kubeliais.
Žingsnis 2
Paimkite kepimo indą ir patepkite jį augaliniu aliejumi. Į formą sudėkite visus susmulkintus ingredientus. Ingredientus pagal skonį pasūdykite ir pagardinkite pipirais.
Žingsnis 3
Sumaišykite visus ingredientus kepimo inde ir ant viršaus sudėkite lašišos filė. Pagal skonį pagardinkite žuvį pipirais ir druska. Įlašinkite kelis lašus šviežiai spaustų laimo sulčių.
Žingsnis 4
Įdėkite patiekalą į 200 C įkaitintą orkaitę 20 minučių. Paruošta!
Kategorijos