Datuliniai sausainiai su medumi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-15

Datuliniai sausainiai su medumi

Sausainiai be cukraus mėgstantiems teisingai maitintis. Šie sausainiai patiks ir suaugusiesiems, ir vaikams.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
343 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
64 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Datuliniai sausainiai su medumi Žingsnis 1
Į puodą supilkite 70 g vandens, sudėkite medų, pastatykite ant kaitlentės, bet neužvirkite, ir įmaišykite medų į vandenį.

Žingsnis 2

Datuliniai sausainiai su medumi Žingsnis 2
Į vandenį ir medų suberkite avižinius dribsnius ir palikite 5 minutes.

Žingsnis 3

Datuliniai sausainiai su medumi Žingsnis 3
Datules 2-3 minutes pamirkykite karštame verdančiame vandenyje, nusausinkite ir išimkite kauliukus. Smulkiai supjaustykite datules.

Žingsnis 4

Sumaišykite miltus ir kepimo miltelius, persijokite per sietelį.

Žingsnis 5

Datuliniai sausainiai su medumi Žingsnis 5
Į avižinius dribsnius palaipsniui suberkite datules ir aguonas. Viską sumaišykite.

Žingsnis 6

Datuliniai sausainiai su medumi Žingsnis 6
Miltus dalimis supilkite į avižinius dribsnius ir gerai išmaišykite šaukštu.

Žingsnis 7

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.

Žingsnis 8

Datuliniai sausainiai su medumi Žingsnis 8
Iš tešlos iškočiokite rutuliukus ir suplokite. Dėkite į kepimo skardą ir pašaukite į orkaitę 20-25 minutėms. Paruošta!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos