Daugiagrūdžiai sausainiai su kepta kriauše ir aguonomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Daugiagrūdžiai sausainiai su kepta kriauše ir aguonomis

Skanus, greitas, be palmių aliejaus ir nebrangus. Paprastas ir kartu neįprastas receptas.
Gaminimo laikas
31 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
234 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.3/5 (23 bal.)

Žingsnis 1

Daugiagrūdžiai sausainiai su kepta kriauše ir aguonomis Žingsnis 1
Sutrinkite kriaušę blenderiu. Atskirai minutę trintuve plakite kūdikių grūdų košę. Kiaušinį suplakite plaktuvu.

Žingsnis 2

Daugiagrūdžiai sausainiai su kepta kriauše ir aguonomis Žingsnis 2
Sumaišykite miltus, košę, sviestą, sviestą, kriaušę, kiaušinį, kepimo miltelius ir aguonas, viską gerai išminkykite.

Žingsnis 3

Daugiagrūdžiai sausainiai su kepta kriauše ir aguonomis Žingsnis 3
Šlapiomis rankomis iškočiokite nedidelius tešlos rutuliukus ir suplokite juos rankose. Dėkite ant kepimo skardos, išklotos nelimpančiu kepimo kilimėliu arba pergamentiniu popieriumi. Dėkite sausainius į orkaitę 15 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
Formuoti kepiniai, desertai, desertai iš tešlos, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, užkandis po pietų, užkandis, sausainiai, naujametiniai desertai, receptų knyga, kiaušinių sausainiai

Kategorijos