Publikavimo data: 2024-06-15
Degantis tostas
Skrudinta duona yra universalus ir tiesiog puikus užkandis. Jie valgomi pusryčiams, patiekiami su sriubomis ir iš jų gaminami įvairūs sumuštiniai šventiniam stalui. Skrudinti galima bet kokios rūšies duoną skrudintuve, orkaitėje arba ant ugnies. Ant ugnies kepami skrebučiai įgauna gražią išvaizdą ir dūmų aromatą, kuris žmonijai pažįstamas nuo seniausių laikų. O jei ant grotelių kepsite mėsainius, kebabus ar dešreles, duona taip pat sugers mėsos skonį ir taps dar gardesnė.
Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Sumaišykite saulėgrąžų aliejų su česnaku ir palikite 10 minučių, kad įsigertų česnako aromatas. Kepimo šepetėliu patepkite abi duonos riekeles aliejumi iš abiejų pusių.
Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Padėkite duoną ant įkaitusių grotelių ir skrudinkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Geriausia duoną dažniau apversti iš vienos pusės į kitą, kad ji nesudegtų.
Kategorijos