Degantis tostas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Degantis tostas

Skrudinta duona yra universalus ir tiesiog puikus užkandis. Jie valgomi pusryčiams, patiekiami su sriubomis ir iš jų gaminami įvairūs sumuštiniai šventiniam stalui. Skrudinti galima bet kokios rūšies duoną skrudintuve, orkaitėje arba ant ugnies. Ant ugnies kepami skrebučiai įgauna gražią išvaizdą ir dūmų aromatą, kuris žmonijai pažįstamas nuo seniausių laikų. O jei ant grotelių kepsite mėsainius, kebabus ar dešreles, duona taip pat sugers mėsos skonį ir taps dar gardesnė.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
329 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
30 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.45/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Degantis tostas Žingsnis 1
Paruoškite duoną. Sumaišykite saulėgrąžų aliejų su česnaku ir palikite 10 minučių, kad įsigertų česnako aromatas. Kepimo šepetėliu patepkite abi duonos riekeles aliejumi iš abiejų pusių.

Žingsnis 2

Degantis tostas Žingsnis 2
Paskrudinkite skrebučius. Padėkite duoną ant įkaitusių grotelių ir skrudinkite po 2 minutes iš kiekvienos pusės. Geriausia duoną dažniau apversti iš vienos pusės į kitą, kad ji nesudegtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos