Degantys avokadai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-16

Degantys avokadai

Ant grotelių keptas avokadas - puikus užkandis iškylai gamtoje, labai sotus ir sveikas. Jį galima patiekti ir su mėsa, ir su žuvimi. Svarbiausia ruošiant šį patiekalą laikytis kelių taisyklių. Vaisius būtina supjaustyti vienodais vidutinio dydžio gabalėliais, kad jie nepatektų tarp grilio grotelių. Kepant avokadų nereikėtų sūdyti ir gardinti pipirais, nes jie gali prarasti drėgmę ir perkepti.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
20 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Degantys avokadai Žingsnis 1
Paruoškite avokadą. Supjaustykite avokadą vienodais griežinėliais. Apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi ir apšlakstykite laimo sultimis.

Žingsnis 2

Degantys avokadai Žingsnis 2
Avokadus kepkite ant grotelių. Sudėkite avokadus ant grotelių ir kepkite ant vidutinės ugnies po dvi minutes iš kiekvienos pusės. Pagal skonį griežinėlius pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos