Publikavimo data: 2025-08-16
Degantys avokadai
Ant grotelių keptas avokadas - puikus užkandis iškylai gamtoje, labai sotus ir sveikas. Jį galima patiekti ir su mėsa, ir su žuvimi. Svarbiausia ruošiant šį patiekalą laikytis kelių taisyklių. Vaisius būtina supjaustyti vienodais vidutinio dydžio gabalėliais, kad jie nepatektų tarp grilio grotelių. Kepant avokadų nereikėtų sūdyti ir gardinti pipirais, nes jie gali prarasti drėgmę ir perkepti.
Žingsnis 1
Paruoškite avokadą. Supjaustykite avokadą vienodais griežinėliais. Apšlakstykite juos alyvuogių aliejumi ir apšlakstykite laimo sultimis.
Žingsnis 2
Avokadus kepkite ant grotelių. Sudėkite avokadus ant grotelių ir kepkite ant vidutinės ugnies po dvi minutes iš kiekvienos pusės. Pagal skonį griežinėlius pagardinkite druska ir pipirais.
Kategorijos